Het eerste kantoor van Freemont werd in 2001 geopend op Cyprus. Freemont Cyprus is gespecialiseerd in het oprichten en beheren avn bedrijven die gebruik maken van het gunstige Cypriotische belastingklimaat. Cyprus heeft de laagste belastingen van de EU en heeft ook het meest gunstige klimaat om een holding op te zetten.

In het najaar van 2006 werden kantoren geopend in Dubai en Curacao. Freemont Dubai verzorgt het beheren van offshoremaatschappijen en andere bedrijfsvormen die geen belasting betalen. Dubai heft namelijk geen belasting op schenkingen, inkomen, vermogen of erfenissen. Ook een internationale handelsonderneming kan zich gemakkelijk vestigen in Dubai. Dubai beschikt namelijk over een goede infrastructuur, een mooi voorbeeld hiervan is de grootste haven ooit gebouwd.

De kantoren van Freemont zijn in de jaren flink gegroeid en verschaffen tegenwoordig aan meer dan 20 mensen werk. Die 20 mensen beheren samen meer dan 6100 vennootschappen en trusts. Freemont Group is dus in al die jaren alleen maar groter geworden door het vertrouwen van onze klanten!

Wilt u meer weten over de Freemont Group? Klik dan hier!

Hypotheek Kantoor